Pályázat

A kedvezményezett neve: L.P.L. Autó Kft.

A projekt címe: „Az L.P.L. Autó telephelyének fejlesztése”

A szerződött támogatás összege: 9 965 891 Ft

A támogatás mértéke: 70%

A projekt tartalmának bemutatása:

Jelen projekt hozzájárul a területi egyenlőtlenségek csökkenéséhez, a hátrányos helyzetű térségek felzárkóztatásához, a hazai kis- és középvállalkozások versenyképességének fejlesztése és növekedésének elősegítése. A Kormány célja az elmaradott települések hátrányainak csökkentése, a helyi foglalkoztatás bővítése, a vidék lakosságmegtartó képességének növelése.

A projekt keretein belül új eszközök, gépek beszerzése, új technológiai rendszerek és kapacitások kialakítása keretében beszerzésre került 1 db Karcher NT 30/1 Tact nedves-száraz porszívó, mely a vásárlók részére kínált gépjármű kitakarításában és tisztán tartásában nyújt segítséget. A vállalkozói tevékenység végzésével összefüggő ingatlan beruházás keretében két új 30 nm2-es helyiséggel (garázs és tároló) bővítettük telephelyünket. A két zárható épületrészben a gépjárművek javításához szánt alkatrészeket, tisztító gépeket, a közvetlen eladás előtt álló gépjármű tárolását és takarítását tudjuk megvalósítani, ezáltal hatékonyabb munkavégzés valósul meg. A projekt keretein belül 1 fő 20 órás haladó Excel képzése valósult meg, mely képzés segítséget nyújt vállalkozásunk dokumentációjának naprakész tartásában, az ügyfelek nyilvántartásában és a kapcsolattartásban. A bértámogatás segítséget jelent a Covid-19 vírus általi veszélyhelyzet miatt kialakult gazdasági visszaesés kompenzálásában. A bértámogatás elősegíti a munkavállalók számának megtartását.
A vállalkozás fejlesztésével hatékonyabb munkavégzést tudunk eredményezni, ezáltal a társaság kapacitásának növelése, a gyorsabb és pontosabb minőségi munkavégzés biztosítása, a vállalkozás fejlődésének, gazdaságban betöltött szerepének, piaci pozíciójának erősítése, versenyképességének és jövedelemtermelő képességének a növelése, valamint a meglévő munkahelyek megtartása, szükség esetén újak létrehozása valósul meg. Az eszközök beszerzésével a vállalkozás a kapacitásának a növelésével nagyobb megrendeléseket tud elvállalni, ezáltal hozzájárul a munkavállalók megtartásához és szükség esetén új munkavállalók alkalmazásához. A projekt elsődleges célja a technológiai háttér fejlesztése, a megvalósítási helyszín korszerűsítése a megfelelő munkakörülmények kialakítása, a versenyképesség növelése, a vevői igények magas szintű kielégítése.

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2021.12.08.

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.9-20-2021-01533